Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Youp Van 't Hek Flappie Lyrics


Youp Van T Hek Flappie Met Song Tekst Youtube

Youp Van t Hek - Flappie Lyrics Verse 1 On Christmas morning 1961 I remember it so well my rabbits hutch was empty And mother said that I wasnt to enter the shed If I went off to. Het was kerstochtend 1961 Ik weet het nog zo goed mijn konijnenhok was leeg En moeder zei dat ik niet in de schuur mocht komen Als ik lief ging spelen dat ik dan wat The. For the first time I saw my father as a horrible man And I went to bed screaming and pounding my feet First I lied for an hour on the bedcover crying Even stood at the top of the. Youp van t Hek - Flappie Ik weet t nog zo goed mijn konijnenhok was leeg En moeder zei dat ik niet in de schuur mocht komen En als ik lief ging spelen dat ik. Lyricist s Youp van t Hek Flappie is a novelty song originally recorded by Dutch comedian Youp van t Hek in 1978 The lyrics describe a boy who is angry..


Hij antwoordde niet onmiddellijk en daaruit Wilde op zijn 12e cabaretier worden. YoupvantHek 33K subscribers 117 videos Het officiële YouTube kanaal van cabaretier en columnist Youp van t Hek Youp staat in seizoen 20192020 in het. Normaal gesproken heeft Youp van t Hek over iedereen wel wat te mopperen maar over Britt Dekker is hij razend enthousiast Hij heeft een lyrische column over de tv-ster geschreven. Joseph Jacobus Maria Youp van t Hek born 28 February 1954 is a Dutch comedian author columnist singer-songwriter playwright and critic Biography edit Van t Hek was born. Naast cabaretier is Van t Hek columnist voor het NRC en de Varagids waarbij bij de Varagids de columns worden voorzien van fotos van Bob Bronshoff onder de naam..


Wilde op zijn twaalfde cabaretier worden Toen hij zeventien was veranderde hij zijn naam Joep in Youp en richtte cabaret Nar op Daarmee speelde hij geruime tijd in. Joseph Jacobus Maria Youp van t Hek born 28 February 1954 is a Dutch comedian author columnist singer-songwriter playwright and critic Biography edit Van t Hek was born. Om Youp nog een laatste keer te kunnen zien in deze twee fantastische theaters In het najaar van 2023 in Oude Luxor Theater in. Op zijn zeventiende veranderde hij zijn naam Joep in Youp en richtte cabaret Nar op Daarmee speelde hij geruime tijd in kleine zalen Koop uitsluitend kaarten via de theaters. Laat je nog eenmaal overdonderen door Youp van t Hek..


De Laatste Ronde Youp van t Hek Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede De Laatste Ronde Youp van t Hek Youp. Website door JUST Geboren op 28 februari 1954 Wilde op zijn 12e cabaretier worden Op zijn zeventiende veranderde hij zijn naam. Door een klapband in een Italiaanse tunnel is de eerste voorstelling van Youp van t Hek 69 in Enschede haperend begonnen. Youp van t Hek - De laatste ronde in Theater Concordia op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021 YOUP VAN T HEK - DE LAATSTE. Speellijst - Youp van t Hek Speellijst Za 16 dec 23 De Laatste Ronde Markant Uden UDEN Uitverkocht wo 20 dec 23 De Laatste Ronde De Lievekamp OSS..



Flappie Youp Van T Hek English Subtitles Youtube

Comments